Get Adobe Flash player

Аква парк и Спа Хотел Green Peace се намира в местността Божурица , на 20 км от град Видин и само на 7 км от международен път Е79.Комплексът ,скрит в ”прегръдката” на девствената природа,разполага с широка гама услуги,съчетани по неповторим начин.Тук се намира и единствената по рода си гора от високостеблен дъб, където е изградена и еко пътека.
Аква парк и Спа Хотел Green Peace предлага на своите гости 20 двойни стаи и 3 апартамента,ресторант,лоби бар,лятна градина с бар,панорамна тераса и Спа център. През летните месеци на разположение на гостите ни са 4 плувни басейна,три от които с хидромасаж,с размери 12/6 м и басейн ‘’Олимпия” с размери 27/12 м.Също през топлата част от годината само тук се предлагат и атракциони за деца и възрастни-надуваеми замъци,батут,тенис на маса,футбол,пейнтбол,риболов ,гребане и други.
Аква парк и Спа Хотел Green Peace е място ,където може да се отдадете на пълен релакс,срещи с приятели или бизнес форуми.Комплексът е напълно подходящ и за семеен туризъм.Тук отговаряме на всички предпочитания и подхождаме индивидуално към всеки гост , за да направим престоя му при нас наистина зареждащ.